Skip to content

DOSTAVA IN PREVZEM NAROČENEGA BLAGA

DOSTAVA IN PREVZEM

Dobavni rok prične teči naslednji delovni dan ob 8. uri. Trgovina a-pro.si bo ob tej uri pričela z izvajanjem aktivnosti, potrebnimi za realizacijo.

Način dostave in roki izdobave

Blago pošiljamo preko dostavne mreže GLS slovenije. Vse izdelke, ki so na zalogi v lokalnem skladišču odpremimo v 24 h. Iz centralnega skladišča pa med 2 in 8 delovnih dneh po prejemu vašega naročila. Ob nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo. Kadar blago dostavljamo iz centralnega skladišča vas o tem dodatno obvestimo, da je blago na zalogi in da se pripravlja za transport.

NA voljo so vam naslednji tipi dostav:

– GLS Normal 5-8 delovnih dni. (kadar se blago dostavlja iz centralnega skladišča)

– GLS Normal brezplačna dostava (5-8 delovnih dni (za nakupe nad 200€) kadar se blago dostavlja iz centralnega skladišča)

– GLS Vračilo takoj (v pripravi)

– GLS Express 3-4 delovne dni. (kadar se blago dostavlja iz centralnega skladišča ali naslednji dan, če je v lokalnem)

– GLS Turbo Express (maks 48h oz naslednji dan če naročilo naredite do 11h prejšnji dan).

– GLS Turbo Express (brezplačna dostava (max 48 h isti ali naslednji dan (za nakupe nad 400€))

– Osebni prevzem brezplačni (5-8 dni) (kadar se blago dostavlja iz centralnega skladišča ali isti dan ko je nakazilo vidno če je blago dosegljivo v lokalnem skladišču)

– Osebni prevzem Express plačljivi (3-4 dni) (kadar se blago dostavlja iz centralnega skladišča)

– Osebni prevzem Turbo plačljivi (max 48 h isti ali naslednji dan)

Stroški pošiljanja

Stroške pošiljanja plača naročnik/prejemnik naročenega blaga.

Za višino provizije pri plačilu po predračunu, se pozanimajte pri banki, preko katere izvajate plačilo.

Brezplačna dostava – ob naročilu nad 200 EUR vam po Sloveniji nudimo brezplačno dostavo. Prvo Brezplačno dostavo vam bo sistem ponudil pri naročilu, če vrednost vaše košarice presega vrednost 200 EUR. Drugo pa pri višini nakupa nad 400€. Važno pa je, da možnost brezplačne dostave IZBERETE V POSTOPKU NAKUPA. 

V kolikor niste izbrali brezplačne dostave in ste plačali s kartico ali PayPal sistemom, vam stroškov pošiljanja žal ne moremo povrniti.

Dostavna služba in banke strankam za svojo storitev obračunajo provizijo skladno s svojim cenikom. Ti stroški niso upoštevani v cenah izdelkov in storitev trgovine a-pro.si

Ko vam dostavna služba dostavi pošiljko, ji dostavo in  blago plačate z gotovino (razen v primeru, ko ste kupnino poravnali po predračunu in torej poprej kupnino nakazali na transakcijski račun družbe). Vaš strošek je izpisan na vašem naročilu.

CENE DOSTAVE IN PREVZEMA BLAGA

Dostavo blaga po Sloveniji z družbo GLS vam bomo zaračunali pri izbiri navadne hitrosti 4,99€ + DDV ne glede na težo, Express 11,99€ + DDV in Turbo 39,99€ + DDV. Brezplačna poštnina navadna je pri nakupih nad 200€ in Express nad 400€. Osebni prevzem navadni je brezplačen, Express je 9,99€+DDV Turbo 35,99+DDV

Čas dostave

Artikli imajo dobavni rok do do 8 dni. V primeru plačila po predračunu bo naročilo odpremljeno najkasneje 10 dni po prejetju plačila. Za rok dobave artiklov, ki jih ni možno dobiti v predvidenem roku vas bomo predhodno obvestili.

Če vas ob dostavi ni doma, vam bo dostavna služba pustila pisno obvestilo o prispeli pošiljki, pošiljko lahko tudi preusmerite na drugo lokacijo ali bližnji paketomat.

a pro logo