Skip to content

POSTOPEK NAKUPA

KAKO KUPUJEM?

S klikom na gumb ¨v košarico¨ artikel dodate na seznam vašega naročila, v kolikor je potrebna izbira velikosti vas sistem na to opozori, če velikosti niste predhodno izbrali. Izdelke v košarice lahko odstranite s klikom na rdeči x gumb. (nahaja se pred vsakim artiklu v košarici). Pri spremembi naročene količine, se košarica samodejno posodobi.

V primeru, da imate promocijsko kodo za popust, jo vnesite v polje “Koda kupona” v košarici ali kasneje na blagajni.

Po pregledu naročila, kliknite na gumb “Nadaljuj na blagajno”.

Vnesite podatke o kupcu. V kolikor se naslov dostave razlikuje od naslova kupca vnesite naslov v dostave v naslednjem koraku. Izberite tudi način dostave izbirate lahko med osebnim prevzemom in dostavo. Ob nakupu nad 100 EUR ne pozabite izbrati tudi “Brezplačne poštnine“.

V primeru da brezplačne dostave ne boste izbrali, vam bomo dostavo zaračunali, zato je pomembno da tega koraka ne spregledate. Brezplačna dostava velja le pri nakupih v spletni trgovini.

S klikom na gumb ¨ Nadaljuj na blagajno” se vam odpre stran za izbiro načina plačila, kjer lahko izberete plačilo preko sistema PayPal, plačilo s kartico, plačilo z gotovino ob prevzemu oz. plačilo po predračunu.

Po zaključku naročila vas sistem obvesti, da je bilo naročilo izvedeno in vas preusmeri na stran s povzetkom nakupa. Potrditev in povzetek naročila prejmete tudi na e-naslov.

S klikom na gumb “oddajte naročilo“, oddate naročilo, ki ga ni več mogoče spremeniti in se hkrati strinjate z našimi pogoji nakupa, ki so objavljeni na naši spletni strani.

KAKO ODSTOPIM OD PONUDBE?

Na vaš navedeni elektronski naslov boste prejeli ponudbo blaga, ki ste ga izbrali. Naročeno lahko prekličite v naslednjih 6 urah.

Na naš email info@a-pro.si pošljite ponudbo, ki ste jo prejeli na vaš email ter dopišite, da odstopate od naročila ali nas lahko kadarkoli kontaktirate po telefonu +386 (70) 528 506.

Prosimo vas, da poskrbite za točnost pri vnosu podatkov kot so ime, priimek, e-pošta in naslov, saj v nasprotnem primeru naročila lahko ne prejmete.

Za več informacij vam je na voljo tudi pomoč za spletno trgovino od pon. – pet. med 8. in 19. uro. Pokličite nas na +386 (70) 528 506 za več informacij ali pište na mail: info@a-pro.si.

Na spletni strani obstaja možnost napak pri vnosu podatkov. Čeprav se trudimo, da bi bili podatki čim bolj informativni in natančni, za točnost podatkov pri posameznih artiklih ne odgovarjamo. V primeru, da ste odkrili napako vas prosimo, da nam to sporočite preko kontaktnega obrazca.

 

a pro logo